Referanser

Som hypnoseterapeut er jeg underlagt taushetsplikt. Og jeg respekterer mine klienter som ikke ønsker å bli eksponert med fullt navn. Jeg er også underlagt loven om markedsføring for alternativ behandling, du vil av den grunn ikke finne lenker til dokumentasjon på effekten av hypnose på denne siden.

“I en travel hverdag med mange oppgaver og kontinuerlige selvoppførte målsetninger kan det være lett å miste perspektiv og fokus. Dette kan gå utover selvfølelse, søvn og humør. Med Heges hjelp har jeg nå fått en del «verktøy» som brukes jevnlig for å finne ro, senke skuldrene, prioritere hva som er viktig og holde fokus på dette. Hege er flink til å lytte og hjelpe med et individuelt tilpasset program som har vært til stor hjelp for at jeg selv kan ha større kontroll på en hektisk hverdag. Hege fremstår som meget profesjonell på samme tid som at hun er vennlig og imøtekommende.”

– Eirik.

“Når jeg hadde mistet troen på med selv, hjalp Hege meg å finne gnisten tilbake igjen. Hun så meg og forsto meg på en måte som jeg ikke har opplevd før. Hun fikk meg til å se ting i et nytt perspektiv, og det har gitt meg en mye større klarhet og ro i livet mitt.”

– Kathrine.

“Har i årevis grudd meg veldig for å snakke i forsamlinger. Føler imellom at panikken tar overhånd og ønsker å flykte fra situasjonene. Alt fra kvalme, skjelvinger til Panikkangst. Kjenner det pågår en indre kamp inni meg som bygger seg opp før jeg skal snakke. Noen ganger kan det gå utover det faglige innholdet hvis jeg ikke får kommunisert ut alt jeg har på hjertet. Samtidig som jeg er redd, så liker jeg å utfordre meg selv. For tiden tar jeg en instruktørutdannelse i Yoga og vet at jeg må tørre å stå i sentrum. Løsningen ble Lydfilen «Trygg taler».

Jeg har lyttet til Lydfilen over en periode og kjenner faktisk stor forskjell. Jeg lytter til den når jeg vet jeg skal holde presentasjoner og snakke foran publikum, da lytter jeg gjerne til den hver dag i 14 dager. Panikkangsten roer seg, jeg føler ingen kvalme og skjelvingene opphører. Faktisk så kjenner jeg en glede og har lyst til å stå i sentrum. Jeg tørr å stå i situasjonen og kjenner at nervene roer seg ned samtidig som jeg holder fokus på det jeg faktisk skal presentere.

Lydfilen anbefales på det varmeste – Den har hjulpet meg til en mye bedre hverdag.

Hege har opparbeidet seg solid erfaring innen Hypnose noe som gjenspeiler hennes produkter. Det er høy kvalitet på Lydfilene og Hege har en behagelig stemme som guider deg gjennom hele prosessen.”

– Anja Bjørkås.

“Vi alle ønsker en enkel løsning for våre problemer og skyver gjerne ansvaret over på andre. Hege hjalp meg med å involvere meg mer i mitt eget liv og ta mer ansvar.  Og det er jeg veldig takknemlig for. Hun var veldig klar på at dette var et samarbeid mellom oss, og vi fungerte som et bra team. Hun ga meg de verktøyene jeg trengte og for første gang på lang tid fant jeg meg selv igjen. Hun er en varm og omsorgsfull person, og jeg følte meg trygg og ivaretatt hos henne.”

– Torgeir.

“Jeg ble overrasket over hvor lett jeg falt til ro og sovnet når jeg brukte programmet ”Bedre søvn”. Jeg har plagdes med søvn i årevis. Jeg bruker langt tid på å sovne, jeg sover dårlig og våkner lett. Nå sovner jeg raskt og sover hele natten igjennom. Hege har en utrolig behagelig og beroligende stemme. Jeg liker veldig godt musikken som brukes også.”

– Bjørg.

Jeg vil gi en stor takk til Hege! Man blir til tider så fastlåst i sitt eget tankemønster at man mister helt fokus og retningssans i livet. Hun har hjulpet meg med å se ting i et nytt perspektiv. Hun stiller de riktige spørsmålene og har en unik måte å snu en situasjon til det mer positive. Og det setter jeg uendelig stor pris på.

– Marianne.