kr 329,00

Om du gruer deg til å holde en offentlig tale, eller at du synes det er ubehagelig å levere presentasjoner i møter i jobbsammenheng, skole eller ulike arenaer. Så kan hypnose hjelpe deg med å overvinne frykten og bygge større selvtillit på dette området. I dette programmet vil lære deg enkle teknikker som hjelper deg med å beholde roen, utvikle din indre styrke og tilstedeværelse, slik at du kan slappe av og nyte din tid i rampelyset.


Kategori:


Del
Produktbeskrivelse

Av alle frykter, viser undersøkelser at det å holde en offentlig tale står øverst på listen hos de fleste folk. Selv skuespillere lider av sceneskrekk. Og noen finner det svært ubehagelig og delta i møter på skole eller på jobb, spesielt der hvor man skal by på seg selv.

Gjør bare tanken på å holde en tale deg nervøs og kortpustet? Er du redd for å glemme det du skal si? Er du redd for å dumme deg ut? Fortvil ikke!

Om du gruer deg til å holde en offentlig tale, eller at du synes det er ubehagelig å levere presentasjoner i møter i jobbsammenheng, skole eller ulike arenaer. Så kan hypnose hjelpe deg med å overvinne frykten og bygge større selvtillit på dette området.

I dette programmet vil lære deg enkle teknikker som hjelper deg med å beholde roen, utvikle din indre styrke og tilstedeværelse, slik at du kan slappe av og nyte din tid i rampelyset.

Rettigheter og plikter ved kjøp av program og lydfiler;

Du har lov til å kopiere og legge over lydfiler til nettbrett, mobiltelefon og mp3-spillere, men bare til privat bruk. All annen kopiering og spredning av filene er strengt forbudt. Utleie, offentlig framføring og kringkastning skal kun skje i henhold til lov og etter skriftlig avtale med utgiver. Din hypnoseklinikk har enerett på alle produktene på denne siden.

 

Du vil sikkert like...