kr 2.999,00

Er du lei mislykkede forsøk på å slutte? Er du bekymret for helsen din? Bekymret for lommeboken din? Fortvil ikke.

Hypnose er den meste effektive måten å slutte å snuse på.


Kategori:


Del
Produktbeskrivelse

Er du lei mislykkede forsøk på å slutte? Er du bekymret for helsen din? Bekymret for lommeboken din? Fortvil ikke.

Hypnose er den meste effektive måten å slutte å snuse på.

En del av deg vet at du burde slutte å snuse, men en annen del av deg lar deg simpelthen ikke gi slipp på snusen. Den delen av deg som ikke lar deg gi slipp, er ditt ubevisste sinn. Den delen som styrer ditt trossystem og handlingsmønstre. Problemet er at du kan ikke endre ditt ubevisste tanke – og handlingsmønstre gjennom tvang eller viljestyrke. Det er derfor snusere som bruker ”Viljestyrkemetoden”, feiler gang på gang.

Gjennom hypnose får vi tilgang til ditt ubevisste sinn. Vi vil skånsomt og effektiv endre dette trossystemet ditt, og vi vil fjerne triggere og assosiasjoner du har skapt i forhold til snus. Nikotinet er ikke problemet, snusing er en psykologisk avhengighet.

Du vil ikke trenge å erstatte snus med hverken mat, plaster, tyggegummi eller andre substanser. Du vil få enkle og meget effektive mestringsverktøy, slik at det blir enkelt å slutte med snus for godt. Vi vil få ditt bevisste sinn og ditt ubevisste sinn til å samarbeide – I den grad at det vil bli enkelt å slutte!

Dette nettbaserte programmet en delt opp i 3 moduler og går over 2 uker, men du vil allerede være snusfri etter 7 dager. Du vil få en introduksjonsvideo, guidede hypnosefiler og hjemmeoppgaver til direkte nedlastning. Dette gir deg muligheten til å starte den dagen det passer best for deg, og du kan gjennomføre programmet i din egen stue.

Fordelene ved å slutte å snuse er mange:

  • Tenk bare på hvordan sjansen for å få kreft i spiserør og buksputtkjertel reduseres.
  • Tenk bare på hvor mye bedre munnhygiene du vil få og ikke minst slippe misfargede og gule tenner.
  • Tenk bare på at blodtrykket ditt vil gå tilbake til normalen, og faren for hjerteinfarkt synker.
  • Tenk bare på alle pengene du vil spare, som du kan bruke på noe mye mer fornuftig.
  • Tenk hvor deilig det vil føles å ta tilbake kontrollen i livet sitt, og slippe å være nikotinavhengig.
  • Og la oss innse det. Det er ingen som ser kul ut med en stor snusklump under leppa.

Et ord til slutt; Bare du kan ta beslutningen om å slutte å snuse. Hypnoseterapi handler ikke om å tvinge noen som ikke ønsker det til å slutte. Og det er ingen som kan hypnotisere deg mot din vilje. Så her må du spørre deg selv om hvor motivert du er. På en skala fra 1-10, så bør du ligge på 7 eller over. Ditt ønske og din motivasjon for å slutte er utgangspunktet vi kan bygge på.

Rettigheter og plikter ved kjøp av program og lydfiler;

Du har lov til å kopiere og legge over lydfiler til nettbrett, mobiltelefon og mp3-spillere, men bare til privat bruk. All annen kopiering og spredning av filene er strengt forbudt. Utleie, offentlig framføring og kringkastning skal kun skje i henhold til lov og etter skriftlig avtale med utgiver. Din hypnoseklinikk har enerett på alle produktene på denne siden.

Du vil sikkert like...