kr 2.999,00

Er du lei mislykkede forsøk på å slutte? Er du bekymret for helsen din? Bekymret for lommeboken din? Er du lei av å planlegge dagen din rundt røyking og samtidig lukte som et askebeger? Merker du at aldringstegnene har dukket opp tidligere enn forventet? Fortvil ikke.

Hypnose er den meste effektive måten å slutte å røyke på.


Kategori:


Del
Produktbeskrivelse

Røykfri på 7 dager! – Stump sigaretten for godt.

Er du lei mislykkede forsøk på å slutte? Er du bekymret for helsen din? Bekymret for lommeboken din? Er du lei av å planlegge dagen din rundt røyking og samtidig lukte som et askebeger? Merker du at aldringstegnene har dukket opp tidligere enn forventet? Fortvil ikke.

Hypnose er den meste effektive måten å slutte å røyke på.

En del av deg vet at du burde slutte å røyke, men en annen del av deg lar deg simpelthen ikke gi slipp på sigarettene. Den delen av deg som ikke lar deg gi slipp, er ditt ubevisste sinn. Den delen som styrer ditt trossystem og handlingsmønstre. Problemet er at du kan ikke endre ditt ubevisste tanke – og handlingsmønstre gjennom tvang eller viljestyrke. Det er derfor røykere som bruker ”Viljestyrkemetoden”, feiler gang på gang.

Gjennom hypnose får vi tilgang til ditt ubevisste sinn. Vi vil skånsomt og effektiv endre dette trossystemet ditt, og vi vil fjerne triggere og assosiasjoner du har skapt i forhold til sigaretter. Nikotinet er ikke problemet, røyking er en psykologisk avhengighet.

Du vil ikke trenge å erstatte sigaretter med hverken mat, plaster, tyggegummi eller andre substanser. Du vil få enkle og meget effektive mestringsverktøy, slik at det blir enkelt å stumpe sigaretten for godt. Vi vil få ditt bevisste sinn og ditt ubevisste sinn til å samarbeide – I den grad at det vil bli enkelt å slutte!

Dette nettbaserte programmet en delt opp i 3 moduler og går over 2 uker, men du vil allerede være røykfri etter 7 dager. Du vil få en introduksjonsvideo, guidede hypnosefiler og hjemmeoppgaver til direkte nedlastning. Dette gir deg muligheten til å starte den dagen det passer best for deg, og du kan gjennomføre programmet i din egen stue.

Fordelene ved å slutte å røyke er mange:

  • Tenk bare på hvor mer frisk og energisk du vil føle deg når du slutter å inhalere disse kreftfremkallende giftstoffene ned i lungene dine.
  • Tenk bare på at blodtrykket ditt vil gå tilbake til normalen, og faren for hjerteinfarkt synker.
  • Tenk bare på hvor mer lykkelig og trygg du vil føle deg ved å vite at du har forlenget livet ditt med flere år om ikke flere tiår.
  • Tenk bare på at du nå skal bremse aldringsprosessen og at huden din vil se så mye friskere og yngre ut.
  • Tenk hvor godt mat og drikke vil smake når smakssansene dine forbedres.
  • Tenk bare på hvor deilig den følelsen av å ta tilbake kontrollen i livet ditt vil være.
  • Tenk på alle pengene du vil spare, som du kan bruke på så mye annet fornuftig.

Et ord til slutt; Bare du kan ta beslutningen om å slutte å røyke. Hypnoseterapi handler ikke om å tvinge noen som ikke ønsker det til å slutte. Og det er ingen som kan hypnotisere deg mot din vilje. Så her må du spørre deg selv om hvor motivert du er. På en skala fra 1-10, så bør du ligge på 7 eller over. Ditt ønske og din motivasjon for å slutte er utgangspunktet vi kan bygge på.

Rettigheter og plikter ved kjøp av program og lydfiler;

Du har lov til å kopiere og legge over lydfiler til nettbrett, mobiltelefon og mp3-spillere, men bare til privat bruk. All annen kopiering og spredning av filene er strengt forbudt. Utleie, offentlig framføring og kringkastning skal kun skje i henhold til lov og etter skriftlig avtale med utgiver. Din hypnoseklinikk har enerett på alle produktene på denne siden.

Du vil sikkert like...