kr 329,00

Er du en av de som har merket at matinntaket og sukkeravhengigheten har kommet ut av kontroll? Spiser du bare for å spise? Er det vanskelig å lytte til kroppens signaler? Spiser du når du er sulten, eller tyr du til kjedespising? I dette programmet vil du lære hvordan du kan ta kontroll over matinntaket og cravings. Vi har fokus på det følelsesmessige aspektet rundt spising. Vi danner nye triggere og skaper nye vaner. Og det viktigste av alt, vi jobber med å bygge opp selvfølelsen og selvbildet ditt, slik at du kan gjenvinne troen på deg selv og innse din egenverdi. Det er det som skaper grunnlaget for en ny start og et sunnere og bedre liv.


Kategori:


Del
Produktbeskrivelse

Er du en av de som har merket at matinntaket og sukkeravhengigheten har kommet ut av kontroll? Spiser du bare for å spise? Er det vanskelig å lytte til kroppens signaler? Spiser du når du er sulten, eller tyr du til kjedespising?

Overspising, kjedespising og sukkeravhengighet, er som regel forbundet med et emosjonelt problem. Man er stresset, har angst, lav selvfølelse, man føler seg ensom eller man kjeder seg. Da er det lett og ty til mat og godis for å dempe disse følelsene.

Mat og godis blir altså en trøst. En god venn og en støtte når man trenger det. Og man spiser mye mer enn hva man har behov for, fordi man prøver å fylle et tomrom. Som regel blir dette en kortvarig trøst, etterfulgt av følelser med selvavsky og anger.

I tillegg kommer de helseskadelige ringvirkningene ved overvekt og usunt kosthold, som diabetes, økt risiko for hjertesykdom, økt fare for hjerneslag, visse typer kreft og kronisk betennelse i tarm.

Hypnose er ikke ment å være en ”Diett”, men heller et verktøy som hjelper deg med å lykkes i å endre ditt forhold til mat og fysisk aktivitet, og ikke minst forbedre ditt forhold til deg selv.

Du har utviklet en ubevisst mestringsmekanisme. Du føler deg ikke bra, mat får deg til å føle deg bedre (om ikke bare for en liten stund). Ergo har det blitt din måte og håndtere følelser på.

Er du klar for å lære deg noen nye mestringsteknikker? Er du klar for en ny sunn og varig livsstilsendring?

I dette programmet vil du lære hvordan du kan ta kontroll over matinntaket og cravings. Vi har fokus på det følelsesmessige aspektet rundt spising. Vi danner nye triggere og skaper nye vaner. Og det viktigste av alt, vi jobber med å bygge opp selvfølelsen og selvbildet ditt, slik at du kan gjenvinne troen på deg selv og innse din egenverdi. Det er det som skaper grunnlaget for en ny start og et sunnere og bedre liv.

Rettigheter og plikter ved kjøp av program og lydfiler;

Du har lov til å kopiere og legge over lydfiler til nettbrett, mobiltelefon og mp3-spillere, men bare til privat bruk. All annen kopiering og spredning av filene er strengt forbudt. Utleie, offentlig framføring og kringkastning skal kun skje i henhold til lov og etter skriftlig avtale med utgiver. Din hypnoseklinikk har enerett på alle produktene på denne siden.

Du vil sikkert like...