kr 329,00

Hypnose hjelper deg med å redusere de symptomene du opplever ved angst. Det kan hjelpe deg med å identifisere årsaken til angsten, og deretter rense og bryte assosiasjonene, slik at det ikke plager deg lengre. I dette programmet vil du vil lære enkle avslapningsteknikker og strategier som bidrar til å endre dine ubevisste tankemønstre. Hvis du endrer tanken, endrer du følelsen og responsen.


Kategori:


Del
Produktbeskrivelse

Å kjenne seg urolig og engstelig er noe vi alle opplever på ett eller annet tidspunkt i livet. Men når det holder deg tilbake fra å gjøre de tingene du ønsker å gjøre, da begrenser den livet ditt i vesentlig grad.

Angst er ikke et tegn på svakhet, langt derfra. Det er rett og slett et preg på at du har forsøkt å holde deg sterk ved å holde på ting alt for lenge. Du har trigget og repetert et tankemønster som har satt seg dypt inn i ditt trossystem. Og du handler så deretter. Dette er en innlærd respons, og innlærde responser kan avlæres. Med andre ord; Hvis du har lært en ting, kan du selvsagt lære deg å gjøre noe annet.

Hypnose hjelper deg med å redusere de symptomene du opplever ved angst. Det kan hjelpe deg med å identifisere årsaken til angsten, og deretter rense og bryte assosiasjonene, slik at det ikke plager deg lengre.

I dette programmet vil du vil lære enkle avslapningsteknikker og strategier som bidrar til å endre dine ubevisste tankemønstre. Hvis du endrer tanken, endrer du følelsen og responsen.

Så sett deg tilbake i førersete. Dette kommer til å bli en behaglig, givende og fantastisk reise. Det er på tide å ta tilbake kontrollen i livet ditt.

Rettigheter og plikter ved kjøp av program og lydfiler;

Du har lov til å kopiere og legge over lydfiler til nettbrett, mobiltelefon og mp3-spillere, men bare til privat bruk. All annen kopiering og spredning av filene er strengt forbudt. Utleie, offentlig framføring og kringkastning skal kun skje i henhold til lov og etter skriftlig avtale med utgiver. Din hypnoseklinikk har enerett på alle produktene på denne siden.

Du vil sikkert like...