Hva er hypnose?

Hypnose er først og fremst et mestringsverktøy. En hypnoseterapeut vil lære deg hvordan du kan mestre utfordringer i livet ditt på en bedre måte.

Hypnose er en tilstand av fokusert oppmerksomhet. Din kritiske sans skyves til side, og du blir lettere mottakelig for forslag og suggesjoner som er i tråd med dine ønsker om endringer i livet ditt. Det er en effektiv, naturlig og skånsom løsning for å skape positive og varige endringer i vaner og adferd.

Under hypnose vil hypnoseterapeuten hjelpe deg inn i en dyp, avslappende tilstand, også kalt transe. Noen synes kanskje transe hører litt fremmed ut, men det er bare en dagdrømmende, behagelig og avslappende tilstand, hvor man åpner opp døren til det ubevisste sinn. Denne tilstand er nødvendig for å skape endringer.

Du kan tenke deg hjernen din som et rotete rom. Alt dette rotet er årsaken til hvorfor du opplever stress i livet ditt, og det gjør det vanskelig å holde fokus og være kreativ. Gjennom hypnose fjerner vi alt rotet som forårsaker problemer i livet ditt, og vi rydder og organiserer tankene slik at du kan starte på nytt.

Dette er et verktøy som vil hjelpe deg med å oppnå en større evne av kontroll over følelser og tanker, endre atferdsmønstre og skape positive endringer i livet ditt. Fordelene ved å koble av, gi slipp på tankekjør og stress i en ellers hektisk hverdag, er restitusjon og en energiboost i seg selv.